Йордан Янков: Заслужено спечелихме турнира


Йордан Янков: Заслужено спечелихме турнира
(сн. facebook.com/plovdivbb)
19-09-2023 10:16 | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик Йордан Янков смята, че отборът му заслужено е спечелил турнира в Пловдив, на който бе домакин. Ето какво сподели още наставникът:

 

"Искам да благодаря на хората, които бяха в залата и това, че тези два дни ни подкрепиха. Надявам се с тази купа на турнира да ги зарадваме много и да продължат да ни подкрепят и с началото на сезона в НБЛ. Благодаря и на момчетата, които се стараха много през тези два дни и в тренировките от началото на подготовката. Мисля, че заслужено спечелихме турнира.

 

Голямо браво и на отборите, които ни уважиха, дойдоха и показаха най-доброто от себе си, за да стане факт този прекрасен турнир. Заслужихме победата, показахме добра игра и мисля, че физически сме доста добре в подготовката. Сега трябва да надграждаме върху баскетболен план. Както се казва - "No Marty, No Party", те го показаха на терена и стана шоу за публиката.

 

Целта ни е да радваме феновете и наистина играхме добре. Продължаваме да надграждаме върху това, което сме постигнали досега. Имаме много какво да тренираме. Трябва да изградим навици за момчетата, защото повечето са млади. Продължаваме с тренировките и контролните срещи. Ще излезем във всяка една среща за победа, а бъдещето ще покаже какво ще стане."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Пловдив, Йордан Янков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи