Ивона Кракич | #15 | SF/PF

Националност:Босна и Херцеговина
Родно място:Нови град
Рождена дата:02-06-1999
Ръст:188 см
Босна и Херцеговина Босна и Херцеговина
Орлови Орлови

winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи