Йордан Бозов: Проблемът ни в целия мач беше защитата


Йордан Бозов: Проблемът ни в целия мач беше защитата
(сн. БФБ)
27-09-2016 20:58 | Иван Вълчанов

Баскетболистът на Рилски спортист Йордан Бозов коментира загубата на тима от Цмоки Минск у дома в първия мач от квалификациите за Шампионската лига. Ето думите на ветерана за срещата:

 

„Труден мач за нас. Имаше напрежение, което се отрази на играта ни през първото полувреме, в което вкарахме малко точки. Това не е типично за нашия отбор. Главно проблемът ни беше в защита през целия мач. През второто полувреме се видя, че можем да играем наравно с тях в нападение, но им оставихме много отворени стрелби. Имахме шанс и второто полувреме, когато разликата падна на 4 точки, но там си изпуснахме мача, защото ако бяхме влезли наравно в края, имахме шанс да спечелим.

 

5-0 е в мачовете срещу тях и 14 точки преднина за тях след този мач. Нямаме много време за промени, отборите се познаваме много добре. Ще дадем всичко от себе си, след 48 часа по това време може да се говори и за нещо различно.

 

Ние израстваме всяка година. Иска ми се и тази да е така. Ще се борим за първи места в България. Цмоки всяка година разполага с много голям бюджет. Те играят във ВТБ лигата и не са боксова круша там. Такъв ни беше късметът – падна ни се един отбор с класни чужденци и добри белоруски играчи. Но това е един ценен опит, който ще ни помогне занапред.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Йордан Бозов, Рилски спортист, Цмоки Минск, Шампионска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи