Педжа Стаменкович: Балкан е амбициозен отбор, аз също и затова съм тук


Педжа Стаменкович: Балкан е амбициозен отбор, аз също и затова съм тук
28-08-2014 14:00

Педжа Стаменкович е едно от новите имена в Балкан. Миналият сезон сърбинът игра за Черно море Порт Варна, но сега се премести в друг отбор у нас. Ето и неговите думи за избора му на ботевградчани и за очакванията за този сезон:


"Чувствам се добре. Мисля, че отборът е по-добър, състезателите са по-качествени и добри, а са и амбициозни. Аз също съм амбициозен и това беше причината да продължа кариерата си тук.


Балкан е сериозен отбор и дори мисля, че в редовния сезон можеше и да е първи, ако ние във Варна не ги бяхме били три пъти. Мисля, че българското първенство е добро, играе се по три пъти и мисля, че отборите се познават много добре. Следователно като дойдат плейофите се играе сериозно, тъй като отборите се знаят и мачовете са по-добри.


С Милан Милованович съм играл във ФМП в Сърбия, докато Вукота Павич е млад. Не го познавам добре, но знам, че е талантлив. Милан е отличен център, разбира баскетбола, бори се добре и вярвам, че и двамата ще покажат, че са на правилното място и са добри играчи.


На феновете на Балкан искам да кажа, че очаквам добър и успешен сезон и се надявам да не ги нервирам много."


Тагове: Балкан, Педжа Стаменкович
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи