Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив


Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив
19-04-2024 13:51 | BGbasket.com

Електрохолд България откри първия си център за обслужване на клиенти в Пловдив. Така компанията поставя началото на разширяването на собствената си търговска мрежа извън територията на Западна България.

 

Стъпването на Електрохолд в града ще повиши конкуренцията в доставките на електроенергия. Това ще донесе на бизнеса в Пловдив ясни и конкретни ползи и предимства - по-добри и гъвкави условия, по-благоприятни цени, повече енергийна сигурност.

 

Функционалният офис е с модерен интериор и отговаря на най-високите стандарти за клиентско изживяване. В него клиентите ще могат да се възползват от персонализирани консултации и пълна гама от услуги и продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес.

 

 

„Изключително съм щастлив, че първият офис на Електрохолд извън Западна България е именно в Пловдив. Откриването му не е просто разширяване на физическото ни присъствие в нов за нашия бизнес град. То е символ на стремежа ни да се разрастваме, за да бъдем още по-близо до клиентите си и да предложим богатия си опит и в други райони на страната. Съвсем скоро ще отворим собствен офис и във Варна. Вярвам, че това ще бъде от полза за клиентите, защото конкуренцията нараства, а от това печелят преди всичко потребителите”, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.

 

Клиентският център се намира на ул. “Отец Паисий” 33 в Пловдив. Работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден.

 

 

За Електрохолд:

 

В групата Електрохолд България влиза един от най-големите доставчици на ток за крайни клиенти в България – Електрохолд Продажби, както и Електрохолд Трейд – първият лицензиран търговец на електрическа енергия на свободния пазар и координатор на стандартна балансираща група. Част от групата е и най-голямото електроразпределително дружество в България – ЕРМ Запад. Електрохолд България е 100% собственост на най-големия публичен холдинг в България - Еврохолд АД.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи