Костич: Надяваме се `Колодрума` да е пълен на 6 октомври срещу Балкан


Костич: Надяваме се `Колодрума` да е пълен на 6 октомври срещу Балкан
04-09-2018 15:03 | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Дарко Костич остана впечатлен от приема, който организира кметът на Пловдив Иван Тотев за отбора, преди старта на новия сезон.
"Радваме се, че толкова много хора подкрепят отбора ни, надявам се така да е през целия сезон. Условията за подготовка тук са отлични и от нас зависи да продължим успешния проект от последните години. Целта ни е да привлечем още хора в залата, а знаем, че резултатите привличат интереса както на феновете, така и на спонсорите," коментира новият наставник на Академик.
"Уверен съм в този отбор, работим здраво вече 10 дни, всеки дава най-доброто от себе си. Няма да е лесно, програмата ни в началото е трудна, играем с най-силните отбори в първите 4 кръга. Но се надяваме на 6 октомври срещу Балкан "Колодрума" да бъде пълен," допълни той.
"Обещавам упорита работа, надявам се момчетата да са здрави. Ако следват инструкциите ни, съм позитивно настроен за предстоящия сезон. В тима имам момчета от различни националности, но това е нормялно явление за баскетбола навсякъде по света. Не е проблем. Търсихме състезатели с добри характери и бяхме много прецизни в селекцията. Смятам, че ще изградим добра химия в отбора," каза Костич.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи