Огромно признание! Елеонора Рангелова ще ръководи финала на Олимпиадата


Огромно признание! Елеонора Рангелова ще ръководи финала на Олимпиадата
20-08-2016 17:07

Огромно признание за България в световния баскетбол. Генералният секретар на БФБ Елеонора Рангелова ще бъде комисар на финала при жените на 31-ите летни олимпийски игри, които се провеждат в Бразилия.

 

Той ще бъде тази вечер от 21:30 часа българско време между САЩ – Испания.

 

Само пет жени има включени в наряда за Олимпийските игри. Рангелова е единствената представителка на нежния пол сред делегатите на масата за мачовете при жените и мъжете в Бразилия. Общо 11 са европейските съдии, получили наряд за най-престижното спортно състезание.

 

Това е поредна значима среща, за която българката получава наряд.  Преди това тя бе комисар на мъжкия четвъртфинал Испания – Франция, както и двубоите от груповата фаза между САЩ – Франция и дербито Австралия – Сърбия.

 

В последните няколко години Рангелова натрупа сериозно участие в най-престижните баскетболни форуми. Тя бе комисар на финалите на две световни и две европейски първенства, а освен това бе на масата и на  Финалната четворка на Евролига - жени. Преди последните Олимпийски игри генералният секретар на БФБаскетбол бе комисар и на предолимпийската квалификация в Анкара.

 

На 14-и септември тази година Елеонора Рангелова ще бъде комисар и на мач от квалификациите за Евробаскет 2017 при мъжете между Грузия – Словакия. Кои други български съдии и комисари получиха наряд за квалификациите може да видите ТУК. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Елеонора Рангелова, Олимпиада 2016, Испания (жени), САЩ (жени)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи