Филаделфия подписа с лидер на Ховентут (видео)


Филаделфия подписа с лидер на Ховентут (видео)
encancha.com
26-07-2016 13:03

 

Филаделфия 76-ърс привлече втори играч от испанското първенство. След Серхио Родригес тимът се подсили и с гарда на Ховентут Брандън Пол.

 

Той бе основен реализатор в тима през миналия сезон, записвайки средно по 13 точки на мач. Гардът, за който това ще бъде първа година в НБА, взе участие в лятната лига с екипа на 76-ърс, с който имаше средно по 11 точки, 3 борби и 2 асистенции за по 20 минути за 6 срещи и с това впечатли тима.

 

През миналия сезон възпитаникът на Университета Илинойс Пол стартира в 25 от общо 33 мача в испанската Лига Ендеса с тима на Ховентут. Преди това той бе част от лигата за развитие на НБА в Кантън Чардж. В пъвия си професионален сезон играе за руския Нижни Новгород .

 

Тази година Филаделфия се подсили добре като ще разчита и на двама новобранци - №1 в драфта от тази година Бен Симънс, както и хърватската надежда Дарио Шарич. Преди две седмици той бе избран Най-полезен играч на Олимпийската квалификация в Италия, където помогна на своята страна да се класира за Олимпиадата. 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Брандън Пол, Филаделфия, Ховентут
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи