Избират нов президент на Черно море в началото на март


Избират нов президент на Черно море в началото на март
(сн. lap.bg)
18-01-2016 12:21 | Иван Вълчанов

Днес стана ясно, че Симеон Варчев се оттегля от ръководството на Черно море Порт Варна. Веднага след срещата на управителния съвет на клуба BGbasket.com се свърза с временно ръководещият клуба д-р Георги Ганчев, който е член на УС.

 

Ганчев каза за BGbasket.com, че в началото на март ще се състои отчетно-изборно събрание на клуба, на което ще бъде избран нов президент. В момента клубът остава под негово ръководство, както и на другите членове на УС – Борислав Ташев, Янчо Янчев и Петя Манолова.

 

Според д-р Ганчев най-добрата формула за управление на клуба е президентът да бъде представител на Пристанище Варна, което е основният спонсор на клуба. Той трябва да се занимава с финансовата част и цялостното управление на клуба. Изпълнителният директор пък трябва да се занимава единствено със спортно-техническата дейност.

 

В седмиците преди отчетно-изборното събрание УС ще работи за заздравяване на връзката с Пристанище Варна, осигуряване на заплатите на играчите и нормална дейност на клуба и участие в първенствата. Важна цел на ръководството е до края на сезона играчите да си получат заплатите. Предстои да бъде направена пълна финансова рекапитулация и да бъде изготвен финансов план до края на сезона.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Порт Варна, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи