Прескачат кукер в конкурса по забивки от Мача на звездите


Прескачат кукер в конкурса по забивки от Мача на звездите
26-03-2015 16:09

Предизвикателство към забивач №1 в Мача на звездите 

 

Участниците, които достигнат до финал в конкурса за забивки в Мача на звездите, ще имат особено предизвикателство пред себе си. Ръкавицата хвърлят организаторите - да прескочат кукер в зала "Диана".

 

Павел Маринов от Балкан, Върнън Тейлър от Рилски спортист, Диуейн Джаксън от Берое и Лени Даниел от Черно море Порт ще забиват тази година. Някой от тях ще трябва да покаже, че има смелостта да скочи над истински кукер, който домакините ще осигурят за конкурса. Трима от състезателите са част от отбора на Turkish Airlines, а Тейлър е от Volkswagen.

 

Шоуто е в неделя (29 март) от 15:00 часа в Ямбол. В 15:30 започва прякото предаване на срещата по БНТ.

 

В отбора на Volkswagen попаднаха Дий Браун, Станислав Говедаров, Върнън Тейлър, Станимир Маринов, Тони Бърнас, Павел Иванов, Антъни Гуджино, Алекс Симеонов, Милян Пупович и Костадин Маршавелски. Състав с пълни профили вижте ТУК

 

Срещу тях ще се изправят следните избраници на феновете: Джими Хънт, Асен Великов, Тайлър Лейзър, Иван Лилов, Диуейн Джаксън, Павел Маринов, Лени Даниел, Димитър Ангелов, Бруно Шундов и Николай Върбанов. Ето и състава на Turkish Airlines с пълни профили на играчите ТУК

 

Треньори на двата отбора, според избора на феновете, ще бъдат Юлиан Радионов (Ямбол) и Драган Баич (Черно море Порт Варна).

Те избраха в Мача да се включат още двама ямболии Мартин Дурчев и Павлин Иванов, който сега играе в Берое Стара Загора. Изборът им от чужденците бяха Педжа Стаменкович от Балкан и Жарко Ракочевич от Рилски спортист. 

 

До момента са продадени 15000 специално отпечатаните пропуска за демонстративното събитие, а капацитетът на зала “Диана” е общо 2500 седящи места.  Феновете мога да закупят билети на касите на спортното съоръжение и на още няколко места в града. До неделя цената им ще струва 5 лева, а в деня на надпреварата тя ще скочи на 7 лева.


Тагове: Мач на звездите
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи