Преобразяването на BGbasket.com започна!


Преобразяването на BGbasket.com започна!
25-03-2015 13:01

BGbasket.com посреща настъпването на пролетта с освежен и променен дизайн. От днес сайтът вече има ново лого, вдъхновено от любимата баскетболна топка, което можете да видите в горната част на началната страница ТУК. Ако не виждате новото лого, натиснете бутона F5 на клавиатурата си, докато сте на началната страница.

 

Това обаче е само началото на преобразяването на сайт номер едно за българския баскетбол. Скоро ще имаме изцяло променен облик с нови, по-удобни и красиви менюта, по-лесни за ориентиране и предоставящи повече информация. С началната страница ще се работи по-интуитивно и лесно, като тя ще бъде и по-лека за интернет браузърите.

 

BGbasket.com ще има и нова мобилна версия, която да улесни значително разглеждането на сайта от смартфон или таблет.

Профилите ни в социалните мрежи също са изцяло брандирани с новото лого. Имформирайте се за най-важните новини в баскетбола чрез нашата Фейсбук страница, профила ни в Туитър, този в Гугъл+ и нашия YouTube канал, където можете да следите класацията ни за Top 5 изпълнения на кръга в НБЛ.

 

Продължаваме развитието си, благодарение на вас, нашите читатели, за които искаме да доставяме възможно най-точна и качествена информация по най-удобен и приятен за вас начин. Очаквайте скоро новия дизайн на BGbasket.com!

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи