Обявиха и резервите за Мача на звездите


Обявиха и резервите за Мача на звездите
(USA Today)
30-01-2015 10:04

Вече са ясни съставите на Изтока и Запада


Тази нощ от НБА обявиха и резервите за Запада и Изтока за Мача на звездите на 15 февруари. През миналата седмица станаха ясни титулярите (четете ТУК), а сега треньорите на отборите гласуваха и за останалите 14 състезатели, които да участват в шоу мача.


Веднага естествено започнаха и дебатите, които са най-сериозните имена, които остават извън мача, като най-много се говори за Деймиън Лилард от Портланд. Същото до някаква степен важи и за ДиМаркъс Къзънс от Сакраменто, който прави много силен сезон. И двамата обаче ще са кандидати да заместят Коби Браянт, който е сред титулярите, но е контузен и няма да играя. Името на заместника му ще бъде обявено от шефа на лигата Адам Силвър. Лидерът на Изток и най-горещ отбор в момента - Атланта Хоукс, пък ще има трима участника.


Резервите в отбора на Запада са Джеймс Хардън (Хюстън), Клей Томпсън (Голдън Стейт), Ръсел Уестбрук и Кевин Дюрант (Оклахома Сити), Крис Пол (ЛА Клипърс), ЛаМаркъс Олдридж (Портланд) и Тим Дънкан (Сан Антонио).


В състава на Изтока пък попаднаха Дуейн Уейд и Крис Бош (Маями), триото от Атланта Джеф Тийг, Ал Хорфърд и Пол Милсап, Кайри Ървинг (Кливланд) и Джими Бътлър (Чикаго).


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи