Стефан Михайлов: Целта ни беше да тръгнем от София с две победи преднина


Стефан Михайлов: Целта ни беше да тръгнем от София с две победи преднина
(сн. lap.bg)
10-04-2014 18:51

Старши-треньорът на Левски Стефан Михайлов каза след втория успех на тима си в полуфиналната серия от НБЛ-жени срещу Нефтохимик 2010, че целта пред тима му е била именно две победи в София. Той добави, че няма как отборът да се успокои и че се надява серията да приключи в Бургас:

 

„За разлика от вчера, играхме две полувремена, но второто вече бяхме много изморени. Имахме ситуации, когато разликата стигна 14 точки и трябваше да откажем отбора на Нефтохимик, но просто умората и големи наши пропуски не ни позволиха разликата да стане по-голяма и да победим по-убедително. Смятам, че днес играхме от първата минута, особено в защита.

 

Няма успокояване, в Бургас се играе трудно. Отиваме и се надяваме да вземем единия от двата мача, ако не успеем, ще играем пети мач у дома. Имаме донякъде право на грешка или грешки, докато при Нефтохимик всяка грешка означава край на серията. Това ни беше целта – да тръгнем от София с две победи предимство. Всичко може да се очаква в следващите мачове, аз се надявам да победим в един от тези в Бургас.”

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Стефан Михайлов, Левски (жени), Нефтохимик 2010, НБЛ - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи