Прогноза за Балкан - ЦСКА в Sesame НБЛ


Прогноза за Балкан - ЦСКА в Sesame НБЛ
28-03-2024 11:09 | BGbasket.com

Пореден мач от Сезам НБЛ. Тази седмица само във вторник нямаше двубой от елитното първенство на България. Предстоящият мач е отложен от първия кръг в третия етап от шампионата. По традиция BGbasket.comще предостави на вас, нашите читатели предложения за залози, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg.  

 

Балкан – ЦСКА, четвъртък, 28 март, 19 часа, Арена Ботевград

 

През сезона си размениха по една победа, като интересното е, че „червените“ спечелиха тук, а загубиха у дома. Едва ли някога в историята си тимът е бил в такава лоша серия – само една победа в последните си 11 мача и тя бе задължителна срещу разпадащия се тим на Берое. Едва ли причината е само, че бе напуснат от двама американски състезатели, след като на тяхно място бе привлечен един такъв. Другите са на линия. Дали сега не е моментът да се прекъсне тази серия. Интересно изказване направи след поредното поражение миналия Георги Боянов, като заяви, че ЦСКА играе без гард при наличието на капитана Венцислав Петков и Васил Бачев. Вторият дори в националния отбор играеше на моменти като такъв, но остава под въпрос за срещата. Балкан не се представя добре напоследък и след серия от поражения Небойша Кнежевич, който изпълняваше функициите на треньор, напусна. На негово място застава Васил Христов, който за пръв път ще бъде в тази роля. Това може да повлияе положително на тима.

 

Предложение за залогХендикап + 5.5 за ЦСКА.

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи