Левски Лукойл се раздели с американско крило


Левски Лукойл се раздели с американско крило
(Снимка: LAP.bg)
06-03-2018 22:32 | BGbasket.com

Левски Лукойл се раздели окончателно с Джъстин Нокс. Американецът не игра в двубоя с Ибър от Балканската лига във вторник, като стана ясно, че към "сините" скоро ще се присъедини друг чужденец на позиция тежко крило/център - Омари Гудул.

 

Джъстин Нокс ще продължи кариерата си в Италия, в предпоследния в елита Капо Д`Орландо.

 

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов разкри детайли по финалните входящи-изходящи играчи преди затварянето на трансферния прозорец.

 

"Джъстин Нокс преди Купата дойде и каза, че иска на 15 април да си е в САЩ, защото съпругата му ражда. Заяви, че е готов на всичко, да плати глоба, да не получава заплата, но да си е там. Има и други такива ситуации в Европа, не мога да се сърдя на никой. Благодаря му, че беше честен. Говорих с агента му и се разбрахме, че вариантът е да му се намери друг отбор, в който ще се съгласят с това. Ние имаме точно в този период през април четири мача, и ако той не е в нас, каквато е да е глоба не може да компенсира," заяви Папазов.

 

"И агентът предложи Омари Гудул, невероятен атлет, беше в основата на успехите на Берое миналата година, работил е с Любо Минчев, което значи, че има и сериозна грамотност," допълни наставникът. "За мен бе лесно да се свържа с Ховентут и да видя дали е жив и здрав, това беше. Водих дълъг разговор снощи с Омари Гудул, не се чувства щастлив в Бадалона, играе малко, но отзивите за него са прекрасни. Изключително трудолюбив, с много голямо желание."

 

"Изненадващ трансфер, но сме благодарни на  Джъстин Нокс, че ни каза сега," допълни Тити Папазов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи