Тити Папазов: И двата отбора можеха да спечелят


Тити Папазов: И двата отбора можеха да спечелят
(сн. lap.bg)
13-12-2017 20:38 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски 2014 Константин Папазов бе доволен от драматичния успех срещу Академик Бултекс 99. Той обаче похвали съперника за показаното на терена и заяви, че и двата тима са можели да победят накрая. Ето какво каза още Папазов след мача пред БНТ:

 

„Отборът на Пловдив е много силен, играе добре в защита с пълни смени, които правят много добре. Ниските играчи застават пред високите, добре са работили. Това затруднява всички отбори в България. През първото полувреме имахме предимство от тяхното слабо нападение. Играхме добре в защита, но те са много бързи. Бяхме убедени, че ще вкарат три-четири поред тройки и ще се върнат в мача. Домакини са, играят със самочувствие. Това е единственият отбор, който ни е бил три пъти тази година, и е било напълно заслужено. Психологически също бяха по-добре.

 

От немарливост и две-три грешни решения се стигна дотук. Мачът можеше да бъде спечелен и от двата отбора. Може би заслужавахме повече победата заради голямата разлика, но те можеха да изиграят една ситуация по-правилно, да вкарат тройка и да ни бият. Не е било наша стратегия да атакуваме зверски накрая. Провалиха нашата основна цел. Веско е опитен играч, нагърби се и вкара кош. Така е в спорта.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Левски 2014, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи