Милен Дудев: Имах оферти и от други клубове


Милен Дудев: Имах оферти и от други клубове
(сн. lap.bg)
14-08-2017 15:59

Гардът Милен Дудев енай-новото попълнение на Берое. Баскетболистът призна, че е имал оферти и от други клубове, но е предпочел тази на тима от Стара Загора.

 

„Ако трябва да бъда честен, не ми беше много лесно да взема решение. Имах оферти и от други клубове, освен Берое. Израстването на отбора в последния сезон и фактът, че тимът се води от Любо Минчев, ми помогнаха в крайна сметка да приема предложението на Берое“, заяви Дудев пред beroebasket.com.

 

За него това ще бъде втори престой в Стара Загора, след като преди няколко години той бе част от състава на Тракийски университет, с който спечели и Купата на БФБ. „Когато бях на 17 г., прекарах една година във втория отбор на Берое в А група. Спомените ми са прекрасни, защото завършихме сезона с титла“, допълни още гардът.

 

Баскетболистът сподели и очакванията си за предстоящия сезон. „Очаквам след историческия миналогодишен сезон на Берое, в който тимът завърши с две титли и финал в първенството, тази година да е още по-успешна и да зарадваме хората в Стара Загора“, заяви Дудев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, Милен Дудев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи