Асен Николов: Черно море е моралният победител


Асен Николов: Черно море е моралният победител
(сн. lap.bg)
09-01-2017 12:28 | sportenplovdiv.com

Академик Бултекс 99 постигна изключително драматична победа при домакинството си на Черно море Тича. Пловдивчани спечелиха с точка разлика след продължение, а успехът бе изкован с две тройки в края. Ето как коментира успеха треньорът на тима Асен Николов:


"Накрая не беше въпрос на намиране на сили, а въпрос на шанс. Поздравявам момчетата за победата, но за мен моралният победител е отборът на Черно море. Тимът пътува цяла нощ с влакове, имаха проблеми, но дойдоха и се раздадоха.


Подценяване не е имало. Знаехме, че в последните мачове Черно море играе много добре. Имаше подценяване на ситуации в края на третата част, когато позволихме разликата да падне и така да дадем криле на съперника. Ако бяхме играли, както през първото полувреме, мачът щеше да свърши третата част.


Митко Димитров е класен играч. В края именно той вкара едната важна тройка. Все още има да навлиза в нашите схеми, но като за първи мач бе перфектно, а и не съм очаквал друго. Той е играч, който ще вдигне класата на отбора."

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Бултекс 99, Асен Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи