Юлия Стоянова: Въпреки трудностите, останахме единственият женски отбор в София


Юлия Стоянова: Въпреки трудностите, останахме единственият женски отбор в София
31-12-2016 16:06

В навечерието на новата 2017-а година BGbasket.com се обърна към треньорите на отборите женското първенство, за да кажат каква година изпращат, какво очакват от следващата и да споделят мнението си за настоящото първенство. Ето какво каза старши-треньорът на Септември 97 - Юлия Стоянова:

 

- Каква година изпращате?

- За нас беше трудна година, но въпреки всичко, все пак играем в елитната група в женското първенство. Останахме единственият женски отбор в София. Успяхме да докараме на софийската публика най-добрите отбори на България за любителите на женския баскетбол.

 

- Какво смятате за женското първенство към момента?

- Силите са почти изравнени. Искахме да спечелим поне една победа до края на годината, но за жалост не успяхме. Не ни стигнаха силите срещу Нефтохимик. Аз съм доволна от старанието на децата, те не се страхуват и играят като равни. Не гоним класиране, а обиграване. Целта ни е децата да израстват, да добият самочувствие и повече опит.

 

- Какво си пожелавате за новата година?

- Пожелавам на всички здраве. Това е най-важното в живота. Здрав ли си, можеш да постигнеш всичко, което искаш. Когато обичаш едно нещо и искаш да го постигнеш, винаги ще успееш.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ДП - жени, Септември 97, Юлия Стоянова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи