САЩ разгроми съперник с 50 точки (видео)


САЩ разгроми съперник с 50 точки (видео)
AFP
27-07-2016 10:12

Световните шампиони от САЩ записаха нова убедителна победа в подготовката си за Олимпийските игри в Рио де Жанейро. Тимът на Майк Кзишевски срази отново Китай със 107-57 във втората проверка между двата отбора, a Keвин Дюрант направи своя дебют в Оракъл Арена. Димаркъс Къзънс направи страхотен мач като записа дабъл-дабъл с 22 точки и 11 борби.

 

Ветеранът  Кармело Антъни, който очаква своята четвърта Олимпиада, наниза 20. Клей Томпсън се включи с 15, а новият му съотборник Кевин Дюрант добави 13.

 

За Китай Жоу Хи бе най-резултатен с 13, а Джоу Пън и Гуо Айлун отбелязаха по 11.

 

САЩ започна да контролира убедително мача още отначало като след първата част поведе с 16 точкио при 31-15. Във втората тимът на Кзишевски затегна още повече защитата и позволи на съперника да отбележи само 9 точки, за да поведе на почивката с близо 30 точки. Второто полувреме премина сходно на първото, а Китай не успя да отговори на класата на САЩ и загуби с 50 точки.

 

Дебютът на Китай на Олимпийските игри ще бъде именно срещу САЩ като двубоят е още на 6 август. На 8 август САЩ ще срещне Венецуела, с който предстои да изиграе още една контрола. Последната проверка на американците ще бъде срещу Нигерия на 1 август.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: САЩ, Китай
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи