Везенков отговори на благотворителното предизвикателство на Иван Лилов


Везенков отговори на благотворителното предизвикателство на Иван Лилов
02-04-2016 10:53

Крилото на Барселона Александър Везенков се включи в предизвикателството, което наскоро му отправи Иван Лилов (четете ТУК). Инициативата на Лилов е благородна, а по-долу ще разберете какво точно ще направи 20-годишният талант на каталунците:

 

"Преди десет дни бях приятно изненадан с едно предизвикателство с приятел, който се бори всеки ден за своето оцеляване в чужбина. Искам да кажа, че приветствам тези благотворителни акции и нека всеки да помогне с каквото може. 

Целта, която си поставям за предизвикателството е моят процент от тройката да надмине 45% в испанската АСВ лига до края на сезона (в момента е 40%). В същото време обаче си поставям и допълнителна цел, която е да имам поне два мача с над 20 точки и над 20 коефициент на полезно действие. 

Да направят същото предизвиквам трима колеги и приятели, които играят в чужбина и България и всеки ден доказват своите умения. 

1. Станимир Маринов (Сигал Прищина)
2. Павел Маринов (Динамо Букурещ)
3. Христо Захариев (Лукойл Академик)

Ако не изпълня целта си, след последния мач на 22 май ще даря 1000 лева на "Център за настаняване от семеен тип - Вълшебство". 

Пожелавам успех на това начинание и нека вярата в доброто да не ни напуска."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи