Треньорите от НБА избраха резервите за Мача на звездите (видео)


Треньорите от НБА избраха резервите за Мача на звездите (видео)
29-01-2016 11:05

Милиони фенове от целия свят гласуваха за титулярите в Мача на звездите на НБА (вижте петиците ТУК). На свой ред треньорите от лигата избраха резервните състезатели на отборите на източната и западната конференция.

 

Сред резервите има трима, които за първи път ще участват в звездното шоу. Това са Айзея Томас от Бостън и Андре Дръмънд от Детройт, които ще бъдат част от отбора на източната конференция, и Дреймънд Грийн от Голдън Стейт Уориърс, който ще играе за западната.

 

Към Грийн в отбора на запада ще се присъединят ЛаМаркъс Олдридж от Сан Антонио, ДиМаркъс Къзънс от Сакраменто, Антъни Дейвис от Ню Орлиънс, Джеймс Хардън от Хюстън, Крис Пол от ЛА клипърс и Клей Томпсън от Голдън Стейт.

 

В източния отбор освен Томас и Дръмънд ще бъдат Крис Бош от Маями, Джими Бътлър от Чикаго, ДиМар ДиРозан от Торонто, Пол Милсап от Атланта и Джон Уол от Вашингтон.

 

Впечатление прави отсъствието от съставите на Деймиън Лилард от Портланд, звездата на Клипърс Блейк Грифин (който нямаше да може да участва заради проблемите с ръката си), Кайри Ървинг и Кевин Лав от Кливланд, Ал Хорфърд от Атланта, както и „редовните” участници в мача Дирк Новицки от Далас и Тим Дънкан от Сан Антонио.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мач на звездите, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи