Николай Вангелов за плейофите в Италия: Водим с 2-0, днес е решаващият ни мач


Николай Вангелов за плейофите в Италия: Водим с 2-0, днес е решаващият ни мач
08-05-2015 16:02

Здравейте, скъпи читатели!

В този блог искам да ви разкажа за опита, който трупам по време на плейофите в Италия. С мъжкия отбор се класирахме директно на четвъртфинал, тъй като първите 4 отбора се класират директно. Сега играем срещу Ферентино. Отбор, който е близо до Рим. В момента водим с 2-0 срещу тях и днес е решаващия мач. Ако бием днес, се класираме на полуфинал. В началото бях негативно настроен, защото отборът им е много силно. Ферентино имат звезди като Омар Томас, който е шампион в А1 няколко пъти и Симоне Пиерич, който е един невероятен стрелец.

 

Преди да се срещнем с тях обаче, работихме доста здраво. В някои моменти се чувствах толкова изморен от всичкия скаутинг, който гледахме, от всички комбинации, които нагласяхме. След това работихме и върху техните. Общо взето е доста тежко психически, а не толкова физически. Първият мач играх около 5 минути и се чувствах доста различно, за разлика от мачовете през редовния сезон. Атмосферата е друга и залата е пълна. Ултрасите пеят с всички сили. На този мач за първи път чух нашата агитка да пее за мен и да скандира името ми. Надявам се скоро да отидем в А1 догодина, но пътят е доста труден.

 

Искам да ви разкажа и за отбора ми с юношите, с които ни предстоят финали. Те започват на 25-ти май. Попаднахме в доста тежка група с отборите на Umana Venezia, Palestrina и Assiggeco Casalpusterlengo. Това са доста силни отбори и смятам, че ще ни е доста тежко да минем групата. Ако искаме титлата, ще трябва да се потрудним доста. Първият ни мач е на 25-ти май от 14.00 с Венеция и мисля, че може да се гледа онлайн. По-късно ще ви дам линк, където може да го следите и се надявам да ни подкрепяте. Това от мен за сега.

 

Надявам се скоро да мога да имам възможност да ви разкажа и за полуфиналите;)

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Николай Вангелов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи