ЛеБрон отново в игра за девета поредна победа на Кавс (видео)


ЛеБрон отново в игра за девета поредна победа на Кавс (видео)
31-01-2015 09:30

ЛеБрон Джеймс се завърна на терена след като се контузи във вторник в мач срещу Детройт. Той добави 19 точки, за да изведе Кливланд до успех над Сакраменто със 101-90. Това е девета поредна победа за кавалерите, които загубиха в първия си мач срещу Кингс тази година.. Те имат общо 28 победи и 20 загуби и са пети в Източната конференция до момента. Сакраментро пък продължават с най-лошатаси серия в НБА от осем поредни загуби и са на едно от последните места на Запад.

 

Кевин Лав завърши с дабъл-дабъл от 23 точки от 10 борби, а 21 отбеляза Кайри Ървинг. Кралят отбеляза 19, а 16 добави Джей Ар Смит.

 

За Сакраменто ДеМаркъс Къзънс, който ще участва в мача на Звездите на мястото на Коби, бе над всички с 21 точки и 13 борби. Руди Гай също изигра силен мач и приключи с 20 точки и 19 броби. Израелецът Омри Каспи реализира 15, а 11 добави Дерън Колисън.

 

В началото мачът бе по-оспорван, но след това Кавалерите поеха изцяло контрол е срещата. Те постепенно увеличаваха разликата, която бе твърде голяма през повечето време от двубоя и Скраменто така и не успяха да я стопят.

 


 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЧОВЕТЕ В НБА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В НБА

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Кливланд, Сакраменто, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи