„Тоника-Домини” с голям концерт в зала 1 в памет на Гого Найденов


„Тоника-Домини” с голям концерт в зала 1 в памет на Гого Найденов
Гого Найденов на сцената със съпругата си Ева
13-01-2015 13:06

Сформираната през миналата година група „Тоника-Домини”, обединяваща Eва от „Фамилия Тоника”, Краси Гюлмезов и съпругата му Вили, подготвят грандиозен концерт в памет на един от най-емблематичните певци на българската поп сцена - Гого Найденов. Събитието ще е на 25 март 2015 година от 19.00 ч. в зала 1 на НДК.

 

Зрителите ще чуят златните хитове на Тоника, Тоника СВ, Домино и дует ШИК, така и съвсем нови песни, включени в албума "Спомен за Гого", който предстои скоро да излезе.

 

Естествено тримата ще изпеят и една от новите си песни „Вместо сбогом”, която е изключително емоционална и не може да остави безразличен никой, който я чуе. Тя е по текст на Живко Колев и музика на Краси Гюлмезов.

 

В концерта ще вземат участие и двама от най-добрите композитори на съвремието ни Стефан Диомов и Стефан Димитров. На сцената ще има и сплав от младост и известност, като ще пеят представители на различни поколения в българския поп.

 

Концертът ще бъде изцяло на живо с участието на именити музиканти и инструменталисти. Част от прихода ще бъде предоставен за лечение на хора, заболели от коварната болест, която на 10 януари 2014 година ни отне Гого Найденов.

 

„Щастлива съм, че ще осъществя мечтата на съпруга си и че отново работя с тези деца – Краси и Вили”, каза Ева.

 

Името на новото трио „Тоника-Домини” го избрали като компилация от Тоника и Домино.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи