На 26 декември е сблъсъкът родители срещу деца в БУБА


На 26 декември е сблъсъкът родители срещу деца в БУБА
(сн. Sportsimages.bg)
15-12-2014 18:05 | bubabasket.com

На 26 декември, петък, от 13.00 часа в залата на стадион „Васил Левски" в София, Баскетболен клуб БУБА баскетбол организира за осма поредна година традиционния си предновогодишен празник с мач „Родители срещу деца".

 

Всички деца от клуба, малки и големи канят мами и татковци, за да се пробват в игра срещу тях за пореден път в този традиционен мач, с който се закрива календарната 2014 година.

 

Идеята на ръководството на БУБА баскетбол е участие в една от демонстративните срещи да вземе отбор от баскетболисти, израснали в клуба, които играят в мъжката лига и А група срещу юношеската формация на клуба. Предвижда се и среща на по-добрите в баскетболно отношение родители (с претенции) срещу формация на клуба от 2000 и 2001 година. Разбира се, гвоздеят на програмата е самият мач на децата срещу своите родители. В него основно е правилото на терена срещу съответните деца при възможност да излизат техни родители или познати.

 

Ще има и няколко други интересни игри с предвидени награди от ръководството на БУБА баскетбол. Накрая всички родители и деца ще изтеглят своите късметчета за предстоящата 2015 година.

Всички деца ще бъдат информирани на тренировките си за това какви екипи да носят, докато техните родители да бъдат по възможност с тъмни такива.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: БУБА баскетбол
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи