Готови са програмите за 12-годишните в регион Добруджа


Готови са програмите за 12-годишните в регион Добруджа
11-10-2014 21:28

Ясни са програмите за момчета и момичета до 12 години в първенството на регион Добруджа. И двете направления започват следващия месец, а ето и регламентите:

 

Момчета: Отборите, заели 1-во място в група В и група С, заедно с отборите от група А, образуват финална петица, в която играят по системата „всеки срещу всеки”- два турнира без зачитане на резултатите от предварителния етап за класиране от 1-во до 5-то място. Отборите заели 2-ро и 3-то място в група В, заедно с отборите заели 2-ро, 3-то, 4-то и 5-то място в група С, образуват шестица, в която играят по системата „всеки срещу всеки” в два турнира (със зачитане на резултатите от предварителния етап) за класиране от 6-то до 11-то място. Тези турнири се провеждат в заключителния етап на първенството през пролетния полусезон.

 

Момичета: Отборите ще изиграят още два турнира по системата „всеки срещу всеки”- със зачитане на резултатите от предварителния етап, за да се оформи крайното класиране от 1-во до 5-то място. Тези турнири се провеждат в заключителния етап на първенството през пролетния полусезон.


ПРОГРАМА ЗА РЕГИОН ДОБРУДЖА ЗА МОМЧЕТА (12), ГРУПА А

 

ПРОГРАМА ЗА РЕГИОН ДОБРУДЖА ЗА МОМЧЕТА (12), ГРУПА В

 

ПРОГРАМА ЗА РЕГИОН ДОБРУДЖА ЗА МОМЧЕТА (12), ГРУПА С

 

ПРОГРАМА ЗА РЕГИОН ДОБРУДЖА ЗА МОМИЧЕТА (12)

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 


Тагове: Регион Добруджа
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи