Жените на Левски няма да играят полуфинали в „Универсиада”


Жените на Левски няма да играят полуфинали в „Универсиада”
(сн. BGbasket.com)
02-04-2014 13:49 | Иван Вълчанов

При положение, че женският Левски отстрани Берое Стара Загора и се класира за полуфинал в НБЛ-жени, няма да може да играе първите си домакинства от серията в своята зала „Универсиада”. Съоръжението е заето от 5-и до 13-и април и „сините” ще трябва да домакинстват в друга зала.

 

При победа над старозагорки, Левски ще срещне победителя от двойката Нефтохимик 2010Рилски спортист, а заради по-предното си класиране ще бъдат домакини на първите две срещи от серията, която се играе до три победи от пет мача. Първите мачове са насрочени за 10-и и 11-и април, когато залата все още ще бъде заета и ще трябва да се намери алтернативна. На третия и евентуален четвърти мач домакин ще бъде съперникът на „сините” на 14-и и 15-и април. Евентуален пети мач ще се играе на 18-и, като негов домакин би бил Левски и тогава тимът вече ще може да домакинства в „Универсиада”.

 

Междувременно, мъжкият тим на Левски няма да може да посрещне Куманово 2009 в „Универсиада” в реванша от четвъртфинала на ЕВРОХОЛД Балканска лига на 8-ми април (вторник). Мъжете имат домакинство и на Ямбол в ТЕСИ НБЛ на 13-и, а все още не е ясно дали ще посрещнат съперника в своята зала.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ НБЛ-ЖЕНИ, СЕЗОН 2013/2014

 

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2013/2014

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Левски (жени), НБЛ - жени, Левски, ЕВРОХОЛД Балканска лига, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи