Георги Глушков награди талантливи деца в Ямбол


Георги Глушков награди талантливи деца в Ямбол
13-03-2014 17:03 | yambolbasketball.com

Много емоции предизвика церемонията по връчването на годишните награди на фондация “Енчо Керязов” за деца – таланти от област Ямбол за 2013 г. Събитието се проведе в зала “Диана” и на него присъстваха множество гости и фенове.

 

За пръв път през 2013 г. бе учредена специална награда “Отбор на годината”, която отиде в ръцете на баскетболен отбор на гимназия “Васил Левски” в града. Призът бе връчен на капитана на тима Дамян Георгиев от президента на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков.

 

Момчетата от отбора на ямболската гимназия заслужаха отличието, след като станаха шампиони на ученическите игри 11-12 клас. В последния мач от финалния турнир, проведен от 8 до 11 май в Габрово, ямболии надделяха над връстниците си от ГПЧЕ “Ромен Ролан“ (Стара Загора) с 68-62.

 

Сред официалните лица, уважили събитието, бяха заместник-министърът на младежта и спорта Йордан Йовчев, народният представител и бивш треньор на Ямбол Иван Чолаков, президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков, общественици, спортни деятели, дарители и спонсори.


Тагове: Георги Глушков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи