Христо Захариев: Исках да изцедя времето, но топката ми се изплъзна


Христо Захариев: Исках да изцедя времето, но топката ми се изплъзна
(сн. НБЛ)
19-04-2024 22:27 | Max Sport 2

Баскетболистът на Черноморец Христо Захариев изигра силен мач срещу Балкан, но допусна и грешка в края, която позволи на съперника да направи обрат в срещата. Ето какво сподели той след поражението на отбора му:

 

„Третата част те започнаха да играят агресивна защита, ние направихме много грешки, те се възползваха и стопиха разликата. Накрая трябваше да изиграем мача по-умно, аз получих топката, исках да изцедя времето, но тя ми се изплъзна, малшанс. Те ни вкараха в последната секунда и ни биха с 1 точка.

 

Мисля, че играхме добре през по-голямата част от мача. Нищо кой знае какво не е станало, не е фатално, но неприятна загуба вкъщи с 1 точка. Накрая не трябваше да изпускам топката и щяхме да спечелим.

 

Не трябва да допускаме такъв спад в нашата игра. Трябва да отговорим на тяхната агресия с агресия и просто да не допускаме да се върнат в мача. Сега не е от значение този мач за класиране, но предстоят плейофи и там може да е фатално.

 

Определено ще е отрезвителен студен душ, трябва да играем 40 минути. Изиграхме може би най-доброто първо полувреме и може би помислихме, че мачът е свършил. Третата част започнахме малко отпуснато, това определено не трябва да го допускаме в следващите мачове."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черноморец, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи