3х3 турнир предстои през уикенда в Правец


3х3 турнир предстои през уикенда в Правец
09-10-2023 13:12 | BGbasket.com

Правец ще се превърне в център на баскетболната страст и адреналин през следващия уикенд. По повод празника на града ще бъде организиран 3x3 баскетболен турнир, който ще се проведе на 14 октомври (събота) от 10:30 часа на площад "Тодор Живков" и ще събере спортни ентусиасти и таланти от цялата област.

 

Организаторите очакват отбори от различни възрастови групи и нива на умения да се състезават в баскетболната арена и да се борят за примамлив награден фонд. Състезанията ще са в три възрасти - момчета до 14 години, юноши до 18 години и мъже над 18.

Голямата награда за победителите в турнира при мъжете ще бъде 1200 лв., премията за второ място е 800 лв., а отборът, останал на третата позиция, ще спечели 400 лв. При подрастващите ще бъдат осигурени предметни награди. Освен това, участниците ще имат възможността да се насладят на разнообразни забавления и празнични активности в рамките на събитието.

"Заповядайте и бъдете част от този незабравим спортен турнир в Правец. Очакваме ви да създадеме заедно невероятни спортни моменти и да отпразнуваме заедно празника на нашия град", призовават домакините.

За повече информация и регистрация вижте ТУК.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3х3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи