Петър Георгиев: И двамата с Хаджисотиров сме направили много за баскетбола в Самоков


Петър Георгиев: И двамата с Хаджисотиров сме направили много за баскетбола в Самоков
(сн. balkan-basket.com)
31-05-2023 20:05 | Деляна Кадиева

Президентът на Рилски спортист Петър Георгиев отправи благодарности към старши треньора на тима Людмил Хаджисотиров за съвместната работа през годините, след като официално бе обявено, че наставникът напуска клуба. Георгиев призна, че все още не е решил дали той самият да се оттегли от баскетбола, а ето какво още сподели за бъдещето на мъжкия отбор в последната част от интервюто, което даде за BGbasket.com:

 

„Относно състава – разделяме се със старши треньора на мъжкия отбор. Искам да му благодаря за всичко, което е направил в години, през които сме работили чудесно. Мисля, че и двамата сме направили много за баскетбола в Самоков. Не знам дали някой друг отбор има треньор, които е бил 9 години треньор на един клуб в България. Поне в последните години не знам такъв случай.

 

Идва един момент, в който всеки се изчерпва, и аз съм се изчерпал. За момента все още не съм взел решение дали да се откажа.

 

Още е много рано да се говори за селекцията на тима за следващата година, включително и за нов треньор да се говори кой ще е.

 

Помощник-треньорът на тима Любомир Киров остава в отбора, той е местно момче. От дете е работено върху него и с него. Така че той остава при всички случаи в клуба. Дали ще има друг треньор или не, на този етап не мога да коментирам. Любо Киров със сигурност ще остане част от тима."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Петър Георгиев, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи