Росен Барчовски: Трябва да имаме какво да надграждаме


Росен Барчовски: Трябва да имаме какво да надграждаме
(сн. НБЛ)
28-05-2023 23:59 | BGbasket.com

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски смята, че двубоите за бронза трябва задължително да присъстват в Националната баскетболна лига. Ето какво още сподели той след победата в мача за третото място срещу Рилски спортист:

 

„На тези, които оспорват тези мачове за трето място, искам да кажа да погледнат каква битка беше днес и колко ще загуби баскетболът, ако го няма. Съгласен съм за купата. Но първенството е цяла година. Отборите се борят за домакинско предимство, за селекция. Този мач задължително трябва да остане. Който има повече морал и желание…Ние бяхме такива. Съзнавам, те бяха с огромни амбиции да станат първи. Имаха състав. Ние също. В битката на разочарованите ние бяхме по-добрите. Поздравявам си отбора, защото преодоляхме много проблеми.

 

Тежък сезон, имахме много проблеми, но сме си направили изводите какво трябва да подобрим и като селекция, и като игра. Сега ще си починем малко.

 

Добър сезон. Тежък, проблемен, но добър. Можеше да бъде с някакъв връх на Купата. Но не бяхме готови. Трябва да имаме какво да надграждаме. Ако бяхме станали два пъти първи, какво ще правим.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, ЦСКА, Росен Барчовски
Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи