У дома ще гледат всички твои привърженици, но на гости ще се съобразяваш с домакина


У дома ще гледат всички твои привърженици, но на гости ще се съобразяваш с домакина
(сн. balkan-basket.com)
09-05-2023 12:01 | Стоян Георгиев

Коментарът на Райко Стоянов "Заповядайте на мач, местата в залата свършиха", който той изпрати преди дни до BGbasket.com, във връзка с предстоящата полуфинална серия между Балкан и ЦСКА, предизвика сериозна дискусия сред феновете.

 

На редакционния имейл на сайта ни бе получен и отговор от привърженик на "червените" - Стефан Георгиев.

 

Публикуваме и неговото мнение без никаква редакторска намеса:

 

"Уважаеми фенове на баскетболът,


Сигурен съм ,че всеки отбор иска да играе в голяма и хубава зала ,но истината е ,че такива няма много или ако има са много скъпо удоволствие.Залите в София ,в които се играе баскетбол са Триадица,зала ЦСКА , Универсиада ,Овергаз Арена - като изключим Универсиада другите са с капацитет 400-500 места.Арена София се предполага ,че е прекалено скъпа.


Реално правилата позволяват всеки отбор да домакинства в собствената си зала и ЦСКА има право на това.ЦСКА положи изключителни усилия ,за да я има тази зала.Да малка е ,но това е домът на червените в момента.


Феновете на Балкан упрекват г-н Барчовски и БФБ  ,но в България винаги е така,когато помагаш си добът после не.Обществена "тайна" е ,че треньорът на Балкан води мачове в пълно противоречие с правилата - съобщава се Пешев за треньор ,а ги води Златанович.Една елементарна проверка в база данни на БФБ  и се вижда ,че треньор Златанович няма.


Когато пишете и нападате помислете за тези компромиси от страна на Треньорската комисия с Председател Росен Барчовски!Помислете за всички отстъпки ,които са направени от много хора ,за да може да имате треньор !Когато си Шампион трябва да си пример и да спазваш правилата, а не да ги потъпкваш.


Никой да не забравя ,че все пак ЦСКА прохожда в НБЛ!Все пак да не се забравя ,че до преди няколко години и в Ботевград играеха в подобна зала.


За Балкан, залата трябва да е най-малкият проблем - у дома ще гледат всички техни привърженици  ,но на гости ще се съобразяваш  с домакина .Това е залата ,която ЦСКА има в момента ! Дай Боже един ден да има зала ,която да отговаря на името ЦСКА и на историята на този ВЕЛИК КЛУБ !

Стефан Велков Георгиев - дългогодишен привърженик на ЦСКА - баскетбол,футбол,волейбол

 

Тренирал съм баскетбол в ЦСКА - 5 години"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи