Александър Алексиев: Съжалявам за плейофите, защото победихме доста стойностни отбори


Александър Алексиев: Съжалявам за плейофите, защото победихме доста стойностни отбори
(сн. НБЛ)
27-04-2023 11:27 | BGbasket.com

Старши треньорът на Ямбол Александър Алексиев сподели мнението си след загубата от Черноморец в последния мач на тима му за сезона в НБЛ:

„Очаквахме да победим, защото ни отпадна напрежението. Не гонихме на всяка цена плейоф, играхме по-освободено. Нормално ни се получиха последните три мача горе-долу за нас. Поздравявам момчетата на Бургас - играха доста агресивен и атлетичен баскетбол. Добра работа на треньорския екип. Поздравявам ги. Това беше последен мач за сезона за нас.

 

Искам да благодаря на моите играчи, на клуба и ръководството, на треньорите, с които работих. Съжалявам, разбира се, за плейофите, защото бихме доста стойностни отбори и не успяхме срещу отбори, които бяха по-назад в класирането. Но няма вече за какво да се връщам на тази тема - както казват сърбите „Живот е само напред”."

Мнението си за мача сподели и баскетболистът Александър Матушев: „Малко не ни достигна за победата. Накрая играхме с младите момчета. В защита имахме някакви пропуски. Изпуснахме ги под коша. Физически са по здрави от нас и мисля, че това беше проблемът. Съжаляваме, че това ни е последен мач и няма да играем плейофи. Това е първа година от доста време, в която няма да играем плейофи, но другата година ще се постараем за повече.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Ямбол, Александър Алексиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи