Константин Папазов: Излизаме за победа, имаме своите шансове


Константин Папазов: Излизаме за победа, имаме своите шансове
(сн. BGbasket.com)
23-03-2023 18:28 | BGbasket.com

Президентът на Левски Тити Папазов сподели какви са очакванията му за финала срещу ЦСКА в турнира за Купата на България:

 

„Аз съм много доволен, защото когато се роди тази идея, малко екстревагантна да са Левски и ЦСКА заедно, знаехме, че има големи рискове и можем да бъдем критикувани. Затова, че нивото на нашия баскетбол явно не е дорасъл "Арена София" да е трибуна на такъв турнир като Купата на България. Аз съм приятно изненадан от посещаемостта и от атмосферата. Причина за това е доста изравнената класа на отборите. Дори една разколебана игра през първото полувреме на отбора на Ямбол не може да замъгли много силното представяне от всички и интригуващите двубои, които имаше до момента.

 

Безкрайно съм щастлив, че Левски е на финал. Ако някой е вярвал, че Левски и ЦСКА ще са на финала за купата, през март никой не е вярвал. Ние поставихме много висока цел - да запазим отбора, защото имахме ангажимент към хора, които са защитавали Левски. Едно прекратяване участие на Левски оттук нататък ще бъде пагубно във всяко едно отношение. Целта беше да оцеляваме. Имахме низ от положителни съвпадения. С по-скромни възможности направихме отбор и това е огромна награда за всички. Безкрайно удовлетворен съм и както бях споменал на предишната пресконференция, се надявах изненадата на турнира да е Левски. За да бъде изненада докрай, излизаме утре за победа и смятам, че имаме своите шансове.

 

Стараем се да правим продукт, който да е атрактивен и искаме във всеки следващ мач да има един фен повече отколкото в предишния. Така че който иска да дойде, ние само можем да бъдем щастливи. Относно евентуални притеснения ако дойдат футболните агитки – ще имаме среща, за да определим как ще са разделени ако дойдат. Не можем да избираме кой да вземе в залата. Всеки е добре дошъл. За всеки един фен се борим – това е нашата награда. Най-голямата е пълна зала догоре.

 

Вчера се роди идея, за това, че през 1993 г. последно е игран финал между Левски и ЦСКА, всички, които са играли в този финал, да дойдат в залата и да бъдат почитни гости. Ще помислим как ще можем да ги уважим. Това ще бъде и едно послание за сегашните състезатели.“

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България, Левски, Константин Папазов:
Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи