Джеймс: И след милион години не бих мечтал за нещо по-добро


Джеймс: И след милион години не бих мечтал за нещо по-добро
(сн. twitter.com/nba)
08-02-2023 10:22 | BGbasket.com

Леброн Джеймс благодари на всички, които са били до него през годините и са го подкрепяли. Звездата на Лос Анджелис Лейкърс подобри рекорда на Карим Абдул-Джабар тази нощ при загубата от Оклахома и стана най-добър реализатор в НБА за всички времена. Ето какво още каза той в речта си:

 

„Просто искам да благодаря на феновете на Лейкърс. Вие, момчета, сте единствени по рода си. Да бъда в присъствието на такава легенда и велик човек като Карим означава много за мен. Моля, станете да аплодирате капитана.

 

На моята красива съпруга, дъщеря ми, моите момчета, моите приятели и майка ми – на всички, които някога са били част от това пътешествие с мен през последните 20 години, просто искам да кажа много благодаря. Без вас нямаше да съм същият. Благодаря ви за помощта, страстта и жертвите, които направихте, за да достигна до този момент.

 

„На НБА, Адам Силвърн, на покойния велик Дейвид Стърн, благодаря ви, че ми позволихте да бъда част от нещо, за което винаги съм мечтал. Никога и след милион години не бих си и мечтал, че е по-добро от това, което стана тази вечер.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБА, ЛА Лейкърс, Леброн Джеймс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи