Олимпия Баскет проведе „Празник на баскетбола”


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
23-12-2022 15:47 | BGbasket.com

Столичният клуб Олимпия Баскет изпрати 2022 година с „Празник на баскетбола”. В него взеха участие децата от школата по минибаскетбол към клуба.

 

Малките състезатели показаха своите баскетболни умения, който са усвоили през годината, като участваха в различни демонстративни игри. Наградата за най-добър стрелец получи Венцислав Лалев.

 

Най-вълнуващо за участниците бяха проведените мачове, подкрепяни от родители, приятели и фенове. Получиха заслужените награди и се насладиха на  коледни лакомства.

 

„Изпращаме трудна, но успешна година. Желая на всички здраве, късмет и успехи в училище и много емоции с оранжевата топка. Весели Коледни Празници ”, сподели президентът на клуба Емилия Варадинова.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи