БК Септември проведе четвърти Коледен турнир


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн. БК Септември)

20-12-2022 18:11 | BGbasket.com

БК Септември за четвърта поредна година проведе Коледен турнир. Традиционно надпреварата е за момчета до 14 години. Тази година в състезанието участваха три тима - СептемвриЛокомотив и Рилски спортист.

 

Всеки отбор се изправи срещу всеки, като на първо място е съставът на Септември, втори се нареди Рилски спортист и на трето място - Локомотив СофияНа последния мач от турнира зала „Септември“ беше пълна. В края на срещата организаторите бяха подготвили игра с публиката и двама късметлии спечелиха награди.

 

Всеки треньор гласува за най-добри състезатели от противниковите отбори и така се отличиха състезателите на турнира. Ето и кои бяха те:

 

Константин Беров (Септември)

 

Валентин Станев (Септември)

 

Атанас Чаушев (Рилски спортист)

 

Симеон Йонков (Рилски спортист)

 

Виктор Миленков (Локомотив София)

 

Мартин Иванов (Локомотив София) 

 

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи