Молдов: С всеки изминал мач се убеждавам, че можем да се противопоставим на всеки


Молдов: С всеки изминал мач се убеждавам, че можем да се противопоставим на всеки
(сн. НБЛ)
27-11-2022 22:11 | basketball.bg

Гардът на Черно море Тича Михаил Молдов заяви след двубоя с Левски: "Очаквахме в този мач здрава битка със сигурност. Подходихме напълно сериозно, все пак ние не сме отбор, който може да подценява никой друг.

 

Със сигурност влязохме добре в мача, на моменти имахме доста спадове, не мога да кажа на какво се дължи това. Със сигурност всички влязохме на 100 процента и разбира се победа, но така се разви мачът.

 

Със сигурност можеше и по-добре. Все пак Левски са доста класен отбор. Можеше на моменти да изиграем по-добре ситуациите, допуснахме и доста грешки в защита, които отбори като Левски наказват. Може само да си извлечем поуки от мач като този, не може да навеждаме глави. Продължаваме към следващия мач.

 

Мисля, че всички го виждат, ние и феновете също, че отборът върви добре. Ситуацията, в която попаднахме в момента е кофти, но не мисля, че трябва да се оправдаваме с това. Ние излизаме да си свършим работата, да изпълним указанията на треньора и да се представим по най-добрия начин. С всеки изминал мач се убеждавам, че можем да се противопоставим на всеки отбор в първенството.

 

Не мога да кажа кой отбор е от нашата черга, не мога да разделям отборите, всички мачове са различни. Мога да кажа, че мисля, че вървим в правилната посока с всеки изминал мач.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи