Димитър Ангелов: Обидно е, очаквах залата да се напълни


Димитър Ангелов: Обидно е, очаквах залата да се напълни
(сн. НБЛ)
21-11-2022 22:58 | Мария Маринова

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов бе доволен от победата срещу ЦСКА, но изрази разочарованието си, че зала "Универсиада" не се напълни за срещата. Ето какво сподели той след мача:

 

Левски - ЦСКА винаги е тежко, независимо дали си на терена или извън терена. Отвън е доста по-тежко. Играл съм в такива мачове. Напрежението е много. Виждате, че Росен не успя да издържи на напрежението. Нормално е, в такива мачове има по-голям заряд.

 

Преди продължението и последните секунди на продължението играхме малко по-организирано, малко по-умно. Може би, в нашия отбор Асен и Златин са по-опитни, усещат моментите и това ни дава предимство. Те поведоха отбора - Златин и Асен са продукти на “синята” школа. Асен не е от “синята” школа, но е играл дълги години в Левски. Тяхната агресия и тяхното раздаване поведоха младите момчета и чужденците.

 

Обидно е, разочарован съм, очаквах залата да се напълни. Все пак е Левски - ЦСКА и дълги години ЦСКА не беше в елита. Трябва да има повече хора. Това е най-голямото удоволствие за играчите да играят пред пълни трибуни.

 

Трябва малко по-добър мениджмънт от лигата, от федерацията, дори от самите клубове. Опитахме се да направим това, трябва да е на по-високо ниво.", заяви Ангелов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Димитър Ангелов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи