Златин Георгиев: Победата ще ни даде самочувствие за следващите мачове


Златин Георгиев: Победата ще ни даде самочувствие за следващите мачове
(сн. НБЛ)
04-11-2022 11:03 | nbl.basketball.bg

Баскетболистът на Левски Златин Георгиев изрази своето мнение след дебютния успех на неговия тим през настоящия сезон в НБЛ. Отборът от столицата се поздрави с убедителна победа над Черноморец с 81:70 в мач, в който водеше от първата до последната минута. Георгиев обърна внимание и на следващия двубой на "сините" - дербито срещу ЦСКА веднага след края на паузата за националните отбори.

 

„Много хубав мач стана според мен за публиката, интересен. Поведохме отначало, после Бургас се върнаха, но успяхме да задържим разликата и в крайна сметка победихме. Най-накрая успяхме да победим в четвъртия ни мач този силен отбор на Бургас. Особено като гости е трудно да бъдат победени. Това е важна победа и ще ни даде самочувствие за следващите мачове.

 

Предстои ни дерби с ЦСКА. Дано се напълни залата и двата отбора са равностойни. Мисля, че ще стане хубав мач за зрителите. Заради тази атмосфера се върнах в Левски, откъдето ми започна кариерата, и ще поиграя една-две години още – колкото-толкова и се надявам тук да ми приключи.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Златин Георгиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи