Димитър Ангелов: Моя е вината за загубата


Димитър Ангелов: Моя е вината за загубата
(сн. balkan-basket.com)
30-10-2022 21:16 | Мария Маринова

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов пое вината за загубата от Балкан, която бе трета за отбора му в НБЛ. Наставникът бе изгонен в началото на второто полувреме, а ето какво сподели той след срещата пред BGbasket.com:

 

„Не е реалната разлика, но си изпуснах нервите. Оставих отбора без главен треньор и една от основните причини е това. Моя е вината за загубата. В интерес на истината и нямаме сили да издържим цял мач. Имаме няколко класни играчи, които се изморяват и не можем да поддържаме темпото, на което играят по-добрите отбори.

 

Грешките са доста. Една от основните цели на разбора, беше да намалим грешките. Ние във всеки мач играем с над 20, което е недопустимо за отбор в лигата и всеки път получаваме около 25-30 точки от наши грешки. Това ни е един от основните проблеми, които трябва да оправяме.

 

Не мисля, че е само до младостта, защото днес само Момчи от младите момчета е играл. Не е в младостта, а в индивидуалните качества на играчите.

 

Ние нямаме възможност да правим никакви промени. Не сме финансово стабилни и това е съставът, с който ще работим. Тежко ни е, но няма какво да направим. Работим и се борим с трудностите.

 

Направили сме си някакъв план в Балканската лига да ползваме повече младите играчи, защото те имат потенциал и те ще са бъдещето на този отбор. Ние сме в такъв период, в който трябва да им даваме шанс и да изградим нещо за в бъдеще.

 

Мисля, че до третата част не стояхме лошо. Мисля, че до почивката даже играхме по-добре, изпуснахме някои отворени стрелби, просто нямаме достатъчната класа на играчите, което е видимо. Надявам се с Черноморец да изглеждаме по-добре.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Димитър Ангелов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи