Златин Георгиев: Играхме много безсмислени нападения, всеки сам за себе си


Златин Георгиев: Играхме много безсмислени нападения, всеки сам за себе си
(сн. balkan-basket.com)
30-10-2022 20:56 | Мария Маринова

Златин Георгиев изигра пореден силен мач за Левски, но неговият тим претърпя трета загуба в НБЛ, този път срещу Балкан в Ботевград с 64:89.

 

„Мисля, че не е реалната разлика това, но играхме много слабо през второто полувреме, направиха ни много контраатаки. В нападение играхме много безсмислени нападения, всеки сам за себе си. От това стана и разликата“, заяви баскетболистът след срещата.

 

Той коментира и изгонването на Димитър Ангелов в началото на второто полувреме: „Със сигурност без старши треньор е трудно, но това не трябва да ни е оправдание. Трябваше повече да ни мотивира, но това е положението засега.“

 

Въпреки лошия старт, Георгиев остава оптимист. „Ние срещнахме трите най-силни отбора. В първите два мача играхме по-добре, днес капитулирахме. Мисля, че се отрази също пътуването и мачът в Израел, но се надявам занапред да направим няколко победи и да ни дойде малко самочувствие“, смята той.

 

А способен ли е Левски да запише първата си победа в следващия кръг срещу Черноморец? „Надявам се. Там ще е много трудно, те играят добре в Бургас. Ще се борим и каквото стане“, завърши баскетболистът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Златин Георгиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи