Голдън Стейт отново тръгва като фаворит


Голдън Стейт отново тръгва като фаворит
(сн. twitter.com/nba)
15-10-2022 16:03 | BGbasket.com

С наближаването на новия сезон в НБА и изиграването на първите предсезонни срещи, все по-засилен става интересът към коефициентит, предлагани за шампионскатата титла през 2023 година.

 

 

По традиция сред най-атрактивните предложения в онлайн-пространството са ставките на Efbet.com.

 

С днешна дата коефициентите са особено атрактивни и любителите на залозите биха могли да опитат късмета си още преди началото на същинските мачове.

 

Фаворит е шампионът от миналия сезон Голдън Стейт Уориърс с 6.80, а шансовете на загубилия финалния плейоф - Бостън Селтикс, са оценени със 7.00.

 

След тях се подреждат три отбори със съвсем близки ставки - Милуоки Бъкс, спечелиха титлата през 2021 година, са с коефициент за спечелена титла от 7.20, най-успешният тим в историята ЛА Лейкърс (17 титли и 15 загубени финала) - 7.60, а Бриклин Нетс - 7.80.

 

Като абсолютни аутсайдери са определени Сан Антонио Спърс - с 600.00, и Хюстън Рокитс - със 700.00.

Също толкова интригуващи са и предложенията на букмейкъра за победители в отделните конференции. 

 

Големият фаворит на Изток закономерно е Бостън Селтикс, чийто шансове да завърши като шампион в своята зона са оценени с 3.85. На втора позиция е Милуоки Бъкс с 4.10, а никак нелошо са оценени възможностите на Бруклин Нетс да финишира първа в Източната конференция - 4.60.

 

Голдън Стейт и изборът на Efbet за победител в Западната конференция - с коефициент  4.00. След Войните последователно се нареждат ЛА Клипърс - с 4.40, и Финикс Сънс - с 5.00.

 

Индивидуалните награди винаги са имали особена стойност отвъд Океана, като и този път коментарите и предвижданията за победителя на призовете "Най-полезен играч′ (MVP) и "Най-добър млад играч" вече вървят с пълна сила.

 

Големият фаворит за МVP през сезона е звездата на Далас Маверикс Лука Дончич - с коефициент 5.00, шансовете на центърът на Филаделфия 76сърс Джоел Ембийд са оценени с 6.00, а тези на тежкото крило на Милуоки Бъкс Янис Антетокумпо - с 6.40.

 

Миналогодишният призьор Никола Йокич (Денвър Нъгетс) е оцененен с неочаквано висок коефициент - 10.00.

 

Фаворит за наградата за Най-млад играч е Паоло Банчеро (Орландо Меджик), който е първи избор в драфта през този сезон. С 5.80 са оценени шансовете на Кийгън Мъри (Сакраменто Кингс) - четвъртият избор, с 5.80.

 

На трето място е поставен Джейдън Айви (Детройт Пистънс) - със 7.00.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи