Янко Янков: Имахме пропуски откъм отборна игра


Янко Янков: Имахме пропуски откъм отборна игра
(сн. НБЛ)
12-09-2022 20:29 | Деляна Кадиева

Шумен загуби от Черно море Тича първата си контролна среща от предсезоната подготовка. Двубоят се изигра в неделя във Варна, а пред BGbasket.com старши треньорът на гостите Янко Янков сподели впечатленията си от мача. Ето какво каза той:

 

"Много неща не ни достигнаха, за да спечелим срещата. Това беше първата контрола след едва десет дни от началото на предсезонната ни подготовка.

 

Към момента не сме достатъчно подготвени нито физически, нито тактически. Не сме в пълен състав и заслужено Черно море Тича игра по-добре от нас и се поздрави с победата. Мисля, че имаме време до началото на първенството, за да изгладим някои неща в играта ни, и смятам, че още в първите срещи ще покажем по-добра игра. Имахме пропуски откъм отборна игра, имаме и нови състезатели, които се присъединиха към колектива, на които ще им трябва малко време да се впишат.

 

Очакваме още играчи да се включат в състава, но когато пристигнат, ще обявим кои са те. За тази среща включихме и от по-малките момчета, които се вписаха доста добре.

 

До началото на първенството чисто откъм игрова подготовка планираме да изиграем още 5 до 6 контролни срещи, които мисля, че ще ни помогнат да влезем в по-добър игрови ритъм, синхрон и комуникация помежду си."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Шумен, Янко Янков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи