Георги Младенов: Стоилов и Костадинов бързо ще влязат в час с това, което правим


Георги Младенов: Стоилов и Костадинов бързо ще влязат в час с това, което правим
(сн. БФБ)
03-07-2022 10:10 | Мария Маринова

Старши треньорът на националния отбор за младежи U20 Георги Младенов е уверен, че Емил Стоилов и Константин Костадинов бързо ще се впишат в тима, въпреки малкото време за подготовка. Двамата трябва да се присъединят към лагера на 6 юли.

 

Те приключват ангажиментите си с мъжете на 4 юли, когато „лъвовете“ гостуват на Босна и Херцеговина. Веднага след това се очаква да започнат подготовка и с 20-годишните.

 

„Ще имаме четири дни, в които ще тренираме. След това играем две контроли на 10 и 11 с Румъния. Почиваме един ден, след това имаме още два тренировки“, обясни Младенов пред BGbasket.com.

 

„Достатъчно интелигентни и добри играчи са. Все пак са при Росен Барчовски, подготвени са. Знаят за какво става въпрос. Според мен за 2-3 тренировки ще влязат в час с това, което правим, а то не е много по-различно от мъжкия национален отбор, тъй като работим горе-долу по една програма. Надявам се всичко да е наред, останаха около две седмици и заминаваме. Само да са здрави всички момчета, с другото ще се справим по някакъв начин“, пожела си селекционерът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България U20, Константин Костадинов, Емил Стоилов, Георги Младенов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи