Николай Стоянов: Ако вземем медал, ще постигнем почти максимума от целите си


Николай Стоянов: Ако вземем медал, ще постигнем почти максимума от целите си
(сн. НБЛ)
05-06-2022 23:32 | nbl.basketball.bg

Николай Стоянов стана водещ реализатор за Спартак при победата срещу Левски у дома, която прати серията за бронза в решителен трети мач. Ето какво сподели баскетболистът след срещата:

 

"Да кажа, че сме изглеждали по-агресивни на базата на фауловете. Също така изиграхме доста умно мача от гледна точка на защита и нападение, на базата на това, което искахме, на това, което тренирахме в почивния ден и треньорът изисква от нас като неща, които да променим срещу тях за тази среща. Играхме умно и може би заради това успяхме да стигнем до разлика в третата четвърт.

 

Радвам се за победата, без значение каква е моята статистика. Радвам се, че успяхме да изравним серията. Както казах и преди серията с Рилски, и преди тази с Левски, третото място, ако успеем да стигнем до него, ще донесе медал, както и място в европейските клубни турнири догодина. Ако това се случи, ще постигнем целите си, почти максимума.

 

И от двете страни са застанали наистина добри състезатели. Няма човек при тях, както и при нас, който да не иска победата. Отново благодаря на публиката в Плевен, видяхте пълната зала. Радвам се, че успяхме да вземем тази последна среща тук."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Николай Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи