Димитър Димитров: Нищо не сме направили все още


Димитър Димитров: Нищо не сме направили все още
(сн. balkan-basket.com)
04-06-2022 23:31 | Мария Маринова

Капитанът на Балкан Димитър Димитров игра силно при победата срещу Рилски спортист, с която отборът му изравни резултата във финала на 1-1. Баскетболистът бе категоричен, че „зелените“ ще опитат да спечелят серията още в Ботевград, но предупреди, че предстои още работа:

 

„Гледахме видео, направихме си анализ на мача. Мисля, че с това видяхме някои елементарни грешки, които направихме в предния мач и без които имахме шанс да победим и в него. Нищо не сме направили все още, 1-1 е. Отиваме в Ботевград да затворим серията там и да не се връщаме тук.

 

Отборът на Самоков е страхотен. Има състезатели, които са тук от 2-3 години. Затова беше изключително важно да стартираме здраво и да им покажем, че няма да е лесно днес, както го и направихме. Мисля, че успяхме да покажем агресивна игра и да ги откажем до известна степен.

 

Със сигурност е неприятно, че няма да има фенове в Ботевград, но ние сме професионалисти и играем, както ни кажат. Това са нещата. Както казах, отиваме в Ботевград да вземем две победи и да затворим серията там.

 

Мислех си го преди мача, че за да станем шампиони, трябва да счупим каръка. Направихме го. Останаха още два мача“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Димитър Димитров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи