Дерик Маркс: В следващия мач просто трябва да свършим много по-добра работа


Дерик Маркс: В следващия мач просто трябва да свършим много по-добра работа
(сн. НБЛ)
18-05-2022 01:01 | BGbasket.com

Гардът на Балкан Дерик Маркс бе сред водещите реализатори при загубата от Левски в София. Ето какво сподели той след срещата:

 

„Просто имахме проблем с техния натиск и с това да останем сами. Ако бяхме свършили по-добре работа в защитата, не мога да кажа дали щяхме да спечелим, но шансовете биха били по-добри. Имахме отново слаб мач при стрелбата. Не беше най-добрият ни ден, но понякога се случва. В петък играем отново и просто трябва да вкараме повече. Просто е.

 

Беше страхотно да видим, че феновете са пропътували разстоянието от Ботевград до София, за да ни подкрепят. Не бих казал, че съм се чувствал като у дома, но беше хубаво да чуваме как нашите фенове ни подкрепят всеки път, когато вкараме или след добра защита. Надявам се и в петък да дойдат.

 

Знаехме, че Левски ще излезе агресивен и ще направи всичко, за да победи, защото ако бяха загубили, сезонът за тях щеше да приключи. Знаехме, но просто не се напаснахме много добре към тяхната игра. В следващия мач просто трябва да свършим много по-добра работа.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи